Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Flawless Fredag - TEAM SIX FEET UNDER

Flawless Fredag

TEAM SIX FEET UNDER

Här är en liten uppdatering efter dagens spel, och inför morgondagens E-Sport SM matcher!

esportsm

 

 

 

 

 

 

 

Imorgon är en spännande dag. Det är E-Sport SM kval som vi ska spela. Vi har försökt att spela så mycket som möjligt de senaste dagarna och jag måste säga att det har gett bra resultat. Jag tycker vi är betydligt bättre förberedda än förra gången vi spelade kvalet, och jag hoppas det går vägen imorgon.

 

Idag hann vi med 6 matcher totalt. Vi vann samtliga och såhär såg det ut för mig:

 

2014-05-11

Det är alltid kul att få plaska till det lite med Nami. Det är inte alltid hon passar in, men ett game blev det i alla fall! Jag är taggad. Hoppas det blir imorgon också!

 


 

Tidigare så fick jag för mig att installera spelet South Park – The Stick of Truth. Jag har bara spelat knappt en timme nu på kvällen. Jag spelar en Theif och det är sjukt roligt!

 

sp3


Nu börjar klockan bli mycket och jag måste vila upp mig för att kunna gå upp i tid och för att kunna koncentrera mig imorgon. Time to hit the sack.

sign_daw

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>