Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Nami Skin. Äntligen! - TEAM SIX FEET UNDER

Nami Skin. Äntligen!

TEAM SIX FEET UNDER

Jag fick precis reda på en underbar sak.

dasdsadsaasd

 

Ni förstår inte hur länge jag har väntat på detta ögonblick. För det första så har jag aldrig gillat Namis första och enda skin, och för det andra så blir jag otroligt ledsen varje gång någon champ som redan har 10-tal skins får ett nytt. Till exempel Lee-Sin, Ashe eller Hecarim.

Det ska alltså komma ett nytt skin till Nami. Det heter River Spirit Nami och splasharten som har släppts ser ut som följande:

Nami_Splash_2

 

Jag blir extra taggad eftersom jag faktiskt har fått tillfälle att squeeza in några Nami games de senaste dagarna. Hoppas det är lika coolt in-game som det är på splasharten. Oavsett vad så kommer jag köpa det direkt.

Det var allt för mig ikväll.

 

sign_daw

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>