Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Training Day - TEAM SIX FEET UNDER

Training Day

TEAM SIX FEET UNDER

Idag blev det mycket spel med goda resultat.

 

winter_wonder_lulu___wallpaper_by_snadde000-d6ym9i5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag så hade vi i stort sätt hela dagen på oss att spela. Det gick lite dåligt här om dagen och vi förlorade några games på rad.  Vi gick igenom några matcher, vad vi gjorde för fel och vad vi kunde ändra på. Vi vann ett gäng matcher igår och efter dagens session så känns det mycket bättre igen.

 

Såhär ser våran matchhistory ut efter dagens matcher:

tisdag

 

Det blev inte så mycket Morgana för mig idag. Det är roligt att slippa henne ibland och härja med lite andra champs. Ibland känner man sig mer eller mindre tvungen att picka henne, men om jag ska vara helt ärlig så föredrar jag en match där hon inte är med överhuvudtaget. I kväll spelade jag istället med:

 

thresh

 

 

Thresh. Han toppar min ”Most Played Champion”-lista med ganska stor marginal. Han är en stor favorit ända sen releasen, och jag tycker han är otroligt rolig att spela. Thresh är nästan alltid ett stabilt pick och man kan göra sjukt mycket med honom och det är en av anledningarna till att jag har spelat honom så mycket. Speciellt i Solo Queue.

 

lulu

 

 

Lulu spelade jag inte mycket förut, utan jag har börjat spela henne mer på senare dagar. Jag älskar verkligen hennes kit och tycker att hon är en sjukt bra support. Jag både behöver och vill träna på Lulu så det kommer definitivt bli mer av henne i framtiden!

 

Det var allt för ikväll. Nu är det dags att sova!

 

sign_daw

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>