Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Patch 4.7 Pre-release - TEAM SIX FEET UNDER

Patch 4.7 Pre-release

TEAM SIX FEET UNDER

Patch 4.7 är planerad att komma imorgon. Jag tänker inte gå in på detaljer men denna patchen kommer bli vår patch...

Just nu vet man inte så mycket om Patch 4.7 och hur den kommer se ut men det lilla vi har fått höra från de som spelat på PBE:n säger att det kommer bli ändringar till tornen, stora nerfs mot Feral Flare samt mycket mer. Den kommer gynna våra olika spelstilar och sättet hur vi spelar som lag. Från det lilla jag vet om patchen så tror jag den kommer bli otroligt bra för oss på många sätt.

Patch 4.7 är planerad att komma ut imorgon och jag kommer ha en genomgång av patchen inom kort med buffs, nerfs och alla möjliga changes. Jag känner på mig att denna patchen kommer göra stor skillnad och kommer ändra en hel del i dagens meta.

sign_zeefler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>