Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Angående 4.7 - TEAM SIX FEET UNDER

Angående 4.7

TEAM SIX FEET UNDER

Mina första tankar kring patch notes för 4.7

Jag gjorde precis en grundlig läsning av Patch Notes för 4.7 som kickar igång imorgon. Jag blev sjukt ledsen när jag jag såg detta:

”Braum, the Heart of the Freljord, will be released a bit later during Patch 4.7.”

Jag var otroligt taggad på att äntligen få testa spela honom, men det ser ut som att jag får vänta ännu längre på det.

 

En grej som jag dock gillade väldigt mycket var det dom gjorde med Fiddlesticks. Dom tog tillbaks den supersnygga ikonen som poppar upp när man blir fearad av Surprise Party Fiddlesticks. Hahaha. Såååå bra!

heyheyhey2

 

 

 

 

 

 

 

Nej men jag längtar verkligen efter Braum. Jag har sätt en del videos, och jag tycker hans kit verkar vara sjukt nice. Jag kommer for sure insta-köpa det bundlet som antagligen kommer komma där hans tillhörande skin är med.

Braum_Splash_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragonslayer Braum ser SJUKT cool ut. Och ni vet vad dom säger: No skin = no win.

 

sign_daw

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>