Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Enemy team: ”Nerf Irelia” - TEAM SIX FEET UNDER

Enemy team: ”Nerf Irelia”

TEAM SIX FEET UNDER

"Nerf Irelia" har blivit lite av ett internskämt i LoL-communityn, och senaste veckan har jag börjat förstå varför.

”Fasen, Irelia är sjukt stark men jag är verkligen inte duktig med henne…” Tänkte jag för någon vecka sedan, tills jag hittade den ultimata guiden. För mig har Irelia alltid varit en av de champsen som jag har mött, fått stryk av och sedan tänkt att ”Hey, henne borde jag plocka upp!” men sedan när jag spelar henne själv så går det åt pipsvängen. Men nu senaste veckan bestämde jag mig för att det var dags att faktiskt kolla upp champen och se om det gjorde så att jag kunde spela henne utan att åka i backen konstant.

Irelia streak

(Ignorera Renekton-matchen som fick hänga med för att jag inte har några skills i något redigeringsprogram.)

Från att inte alls förstå champen och bara åka i backen mot samtliga match-ups, till att antingen vinna själva lanen eller hoppa in mid-/lategame och vara hyfsat stark. Anledningen till att jag steppat upp mitt game är att jag läste igenom en detaljerad guide som ni kan hitta här. Guiden innehåller allt man behöver veta om champen, allt från summoners/runes/masteries till skill order. Den innehåller även en kort guide till de vanligaste match-upsen på top lanen atm. Om ni vill lära er spela Irelia, LÄS DENNA GUIDE (all cred till Aileri). Jag kan garantera att ni kommer märka stor skillnad direkt efter att ni läst den då den är extremt välskriven och personen som skrivit den kan henne utan och innan.

TL;DR: Irelia är en stark champ, jag ville lära mig spela henne, hittade en bra guide som jag ville dela med mig av.

Nu är det dags att kicka igång games med laget, får väl se om det blir nån Irelia. Vem vet?
Peace!

sign_xorgeus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>