Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel-blog/functions.php on line 298 Atlantean Syndra - TEAM SIX FEET UNDER

Atlantean Syndra

TEAM SIX FEET UNDER

Atlantean Syndra är nu ute och hennes animationer är FÖR "bra", Riot please nerf!

Atlantean Syndra

 

Tja, idag tänkte jag bara snacka lite snabbt om Atlantean Syndra som nyligen kom ut och hur överdrivet mycket bättre Syndra blir med det skinnet. Det är inget legendary skin eller så det är bara otroligt svårt att se hennes bollar som hon lägger ut på marken, skillnaden mellan Atlantean Syndra och vanliga Syndra är animationen på hur det ser ut där hon lägger sina bollar, sin Q. Det är säkert så att det endast skiljer en tiondels sekund eller kanske till och med någon hundradel, det är svårt att beräkna i tid, men man märker av det när man spelar spelet.

Det som gör att hon blir bättre med detta skinnet är att den tiondel/hundradel extra som man behöver för att reagera eller se Syndras boll gör stor skillad då man kanske inte hinner gå undan när hon gör den och det kan i en del fall resultera i att man dör, vilket i sin tur kan leda till mycket mer, eller som man brukar säga. Det snowballar.

Som man kan se här så är bollen skiftande blå och svart vilket bara det gör den svårare att se. Men det är inte bara det som gör att det blir svårare att se bollarna utan den största skillnaden är hur animationen ser ut när hon lägger ut dem.
Atlantean Syndra bilder

 

Och här kan man jämföra med hur bollarna ser ut i original skinnet.
Standard Syndra bilder

 

Conclusion: Vi kommer defenitivt se fler spela Syndra den närmaste tiden och jag tror även henne win ratio komme gå upp någon procent från att folk spelar detta skinnet. Detta är inget som är obalanserat på något sätt utan mer en slags buff till Syndra. Hon kommer inte bli OP och vara pickad/bannad varje game på grund av detta skinnet, men vi kommer absolut se fler spela Syndra.

 

sign_zeefler

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>