Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel/functions.php on line 305 ”Xorgeus” - Dataspel.se
xorgeus

Om LoL-laget

”Xorgeus”

Redaktionen

Six Feet Unders TOP går under namnet Xorgeus eller Skalman. Läs mer om honom här.

”XORGEUS”
Roll i laget: TOP

Namn: Hannes Nordkvist
Ålder: 19 år
Nicks: Förutom Xorgeus går han under namnet ”Skalman”.
Förutom spel: Musik, studerade gitarr på Rytmus Musikergymnasium, men spelar också trummor, bas, trumpet och diverse andra instrument. Spelar bas i bandet Form the Dark River. Älskar djur, framför allt hundar och hade han inte hållit på med det här projektet, hade han antagligen försökt hitta ett hundrelaterat jobb. Tatueringar och bodymods är ett annat intresse.

Facebook: https://www.facebook.com/hannes.nordkvist?fref=ts
Instagram: @Hannesnordkvist

Hur länge har du spelat League of Legends?
– I mer än två år. League of Legends bygger mycket på individuell prestation och har inte spelat i något seriöst lag för än jag gick med i den här otroliga satsningen. Mina personliga mål just nu är att nå Diamond I i det som kallas ”solo que” – det är en individuell ranking som man spelar själv med när laget inte tränar tillsammans. Men drömmen är att komma upp i Challenger med laget och vara med i LCS (den absolut störst tävlingen inom LoL) och självklart andra stora tävlingar.

Vilken är din position i laget?
– Min position i laget är det som kallas ”TOP”.  Det var något vi kom fram till när vi formade laget och det är den roll där jag känner mig mest bekväm. Jag har som mål och strävar mot att bli den absolut bästa top-spelaren i Sverige och sedan självklart världen. Jag har alltid känt att jag har en otrolig potential när det kommer till att spela League of Legends och därför var det väldigt roligt att få en chans och gå med i den här satsningen som laget gör tillsammans.

Hur ser du på satsningen?
– Det ska verkligen bli  sjukt roligt att bo och spela tillsammans med laget, utvecklingspotentialen är så himla stor när man får chansen att göra det på rätt sätt. Det finns mycket information online om lag som flyttat ihop – och det har visat sig att det har varit det som behövs för att ta sitt spelande till nästa nivå. Så det ska verkligen bli roligt att utvecklas ihop med killarna och gå efter första platsen i Sverige efter en gedigen vinst på dreamhack haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>