Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel/functions.php on line 305 ”MG” - Dataspel.se
mg

Om LoL-laget

”MG”

Lejon

Möt "MG" som är Attack Damage Carry i League of Legends-laget Six Feet Under.

”MG”
Roll i laget: ADC (Attack Damage Carry

Namn: Adam Lindberg
Ålder: 19 år
Andra intressen: Musik och kompisar

Hur länge har du spelat League och Legends?
– I två och ett halvt år nu och innan dess har jag erfarenhet av andra spel inom samma genre. Sen länge har känt att jag har stor potential inom LoL och efter att ha börjat ta spelet på fullt allvar och satsat hårt känner jag redan en väldig förbättring vilket är roligt. Det fanns aldrig riktigt utrymma under gymnasiet att spela på den nivån jag alltid har velat spela på men direkt efter studenten så gick jag ”all in”.

Vad har du för drömmar?
– En stor dröm jag haft hela mitt liv är att stå på scen, till en början var det tänkt som musikartist men det har nu övergått till professionell LoL-spelare och när den möjligheten nu finns inom räckhåll kommer jag att göra allt för att bli bäst och få drömmen att gå i uppfyllelse.

Vilken är din roll i laget?
– Min roll är ADC (Attack Damage Carry). Det innebär att jag spelar en karaktär som gör stor skada på avstånd men tål relativt lite. En ADC är oftast ett högt prioriterat mål av motståndarna att ha ihjäl vilket betyder att jag huvudsakligen måste förlita mig på positionering och att mina lagkamrater skyddar mig så att jag tryggt kan oskadliggöra fiender från avstånd.

Vad är viktigt för Six Feet Under?
– Det viktigaste som finns i lagspel är givetvis laget, därför känns det otroligt bra att vi alla går väldigt bra ihop med varandra även utanför spelet. Vi har roligt och gillar att umgås när vi inte spelar.
– Att ha både extremt duktiga spelare inom LoL och människor som man kan ha roligt och umgås med utanför spelat är så himla roligt. Det är något som jag tror är ganska svårt att få tag i samt ett väldigt avgörande i en sådan satsning som vi gör. Vi ska ändå bo tillsammans under en längre tid. Det är svårt att uttrycka hur peppad och motiverad jag är inför det här projektet. Jag anser verkligen att med rätt förutsättningar bör vi vara topp-1 i Sverige efter Dreamhack i sommar.

Vad har för meriter?
– Meriter inom League of Legends har jag egentligen inga som är värda att nämna. Har vunnit ett antal nattgibbs-turneringar på internetcafét Inferno Online. Jag har dock alltid legat på en väldigt hög nivå individuellt men aldrig riktigt fått chansen i ett lag då scenen för League of Legends nästan inte har existerat. Men nu när jag fått chansen ska vi gå hela vägen. Det är jag säker på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>