Warning: Declaration of foundation_navigation::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/02/104202/dataspel.se/public_html/assets/themes/dataspel/functions.php on line 305 ”DAW THE DUDE” - Dataspel.se
dawthedude

League of Legends

”DAW THE DUDE”

Redaktionen

League of Legends-laget Six Feet Under siktar på att bli bäst. Läs mer om Daw the Dude som är Support i laget.

”DAW THE DUDE”
Roll i laget: Support

Namn: David Hedemark
Ålder: 21 år
Förutom spel: Musik, film och serier. Game of Thrones är absoluta favoritserien och när det kommer till film så är det DiCaprio och Denzel Washington som är favoriterna.
Övrigt: Halvnorsk, brorsan är lagets manager

Instagram & Twitter: @DAWTHEDUDE
Facebook: www.facebook.com/dawthedude
Youtube: www.youtube.com/thisisdaw

Hur länge har du spelat League of Legends?
– Sedan april 2012.

Hur började du spela?
– Jag hade hört mycket snack bland mina kompisar och tyckte det verkade roligt, men det verkade inte vara något spel för mig och jag trodde aldrig att jag skulle börja spela. Som tur är tjatade de och till slut installerade jag spelet och jag trodde aldrig att jag skulle fastna så lätt. Idag kan jag med gott samvete säga att League of Legends är det absolut roligaste, mest taktiska och även det mest sociala datorspel jag någonsin har spelat.

När kände du att du hade potential att bli något inom LoL-scenen?
– För cirka ett halvår sedan. Efter det har jag börjat spela på ett helt annat sätt än tidigare och märker att min utvecklingskurva tagit en ordentlig sväng uppåt och det motiverar mig något enormt.

Varför är League of Legends ett spel för dig?
– Eftersom att det är ett lagspel som handlar så otroligt mycket om strategi och kommunikation så går det inte att jämföra att spela med sina vänner istället för att spela med randoms på internet. Att tillhöra ett lag med sina vänner ger en otroligt bra känsla och det tar spelandet till en helt ny nivå.

Vilken roll har du i laget?
– Min roll i laget kallas för Support och precis som det låter så handlar det mycket om att backa upp sitt lag och ge sina medspelare stöd på olika sätt. Även om vissa människor kan vara oense, är Supporten en viktig roll, om inte en av de viktigaste rollerna i spelet. Support-spelarna styr flödet i spelet och håller kontrollen över banan. Det kan verka som att en Support bara står still och är passiv, men det är mycket mer än så. Support är en extremt rolig roll och inget lag skulle klara sig utan den.
– Mitt mål är helt klart att bli en av de bästa Support-spelarna i världen, men det finns så många otroligt duktiga spelare så till en början så fokuserar jag mig på att ta över Sverige!

Hur blir er liveström?
– Att börja livesända tillsammans med laget tycker jag kommer bli sjukt intressant och roligt. Det ska bli kul att få interagera med tittare och fans och jag är övertygad om att folk kommer tycka det är roligt att följa oss som lag och vår utveckling mot (till en början) Sveriges bästa lag.
– Jag har provat på att streama förut och jag tyckte det var väldigt kul, men jag la det på is för att jag varken spelade tillräckligt mycket eller tillräckligt seriöst. Idag har jag en helt annan inställning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>